Oversettelse.com - til startsiden for gode oversettelser
Legg til norsk-tysk oversetter i favoritter!
Oversettelse.com - gratis oversetter fra Oversettelse.com
 
Tysk-norsk oversettelse Tysk-norsk oversetter - gratis tysk-norsk oversettelse
Tysk brukes av over 120 millioner mennesker på verdensbasis. Av disse bruker ca 100 millioner språket som morsmål. De fleste brukere av tysk finner man i Tysklands. Men tysk er også det eneste offisielle språket i Østerrike og Liechtenstein, og tales av de fleste innbyggerne her. I tillegg er tysk det viktigste av de fire offisielle språkene i Sveits, og også et av tre offisielle språk i Belgia.

Tysk var frem til mellomkrigstiden det viktigste fremmedspråket i Norge, men etter dette har engelsk overtatt. Men tysk er fremdeles det nest største fremmedspråket, selv om det stadig taper terreng til fransk og spansk.
 
 
Tysk-norsk oversetter (se også norsk-tysk oversetter og tysk-norsk ordbok)
 
 
 
Prøv flere norsk-tyske oversettere. Vi anbefaler disse:
 
 
 
Kvalitetskontrollert oversettelse: Oversetteren over drives av Google. Vi mener dette er den beste oversetteren tilgjengelig på nettet. Likevel anbefaler vi at du også prøver andre oversettere og sammenligner oversettelsene.

Oversetter anbefalt av Oversettelse.com = tysk-norsk oversetter anbefalt av Oversettelse.com

 
 
Babylon tysk-norsk oversetter Oversetter anbefalt av Oversettelse.com Gratis! Babylon er en god tysk-norsk oversetter som anbefales av Oversettelse.com. Tjenesten er enkel å bruke og oversettelsene er gode.
Bing tysk-norsk oversetter Gratis! Bing er en god språktjeneste fra Microsoft. Bing gir deg gode tysk-norske oversettelser. Husk å velge alternativet "norsk-tysk".
InterTran tysk-norsk oversetter Gratis! InterTran er en tjeneste som ikke har særlig fancy design. Men ikke la deg lure av dette, for tjenesten tilbyr stort sett greie oversettelser. Men vi må advare om at det fra tid til annen sniker seg inn noen feil her.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no. Utgiver: Martin Granum
Illustrasjoner: Dreamstime, Oversettelser: Google