Oversettelse.com - til startsiden for gode oversettelser
Legg til norsk-svensk oversetter i favoritter!
Oversettelse.com - gratis oversetter fra Oversettelse.com
 
Svensk-norsk oversettelse svensk-norsk oversetter - gratis svensk-norsk oversettelse
Svensk har over 8,3 millioner brukere. De fleste av disse brukerne bor selvfølgelig i Sverige, men språket brukes også av omlag 290 000 personer i Finland. Det skal imidlertid legges til at flertallet av finner forstår svensk nokså greit og kan snakke litt svensk, selv om de ikke regnes som aktive brukere av språket.

Svensk ligner mye på norsk og dansk, og personer i de tre landene forstår hverandre greit.

Det bor og arbeider mange svensker i Norge, og da kan det være greit å ha tilgang til en god svensk-norsk oversetter av og til.

 
 
Svensk-norsk oversetter (se også norsk-svensk oversetter og svensk-norsk ordbok)
 
 
 
Prøv flere norsk-svenske oversettere. Vi anbefaler disse:
 
 
 
Kvalitetskontrollert oversettelse: Oversetteren over drives av Google. Vi mener dette er den beste oversetteren tilgjengelig på nettet. Likevel anbefaler vi at du også prøver andre oversettere og sammenligner oversettelsene.

Oversetter anbefalt av Oversettelse.com = svensk-norsk oversetter anbefalt av Oversettelse.com

 
 
Babylon svensk-norsk oversetter Oversetter anbefalt av Oversettelse.com Gratis! Babylon gir deg gode oversettelser fra svensk til norsk. I tillegg er dette en brukervennlig tjeneste. Altså er det ikke så rart at Oversettelse.com anbefaler Babylon.
Bing svensk-norsk oversetter Gratis! Bing Oversetter fra Microsoft har gode svensk-norsk oversettelser. Denne tjenesten er et greit supplement til oversetteren på denne siden. Husk å velge alternativet "svensk til norsk".
InterTran svensk-norsk oversetter Gratis! InterTran tilbyr også svensk-norsk oversetter. Vær obs på at denne tjenesten ikke alltid gir de beste oversettelser mellom svensk og norsk.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no. Utgiver: Martin Granum
Illustrasjoner: Dreamstime, Oversettelser: Google