Oversettelse.com - til startsiden for gode oversettelser
Legg til norsk-spansk oversetter i favoritter!
Oversettelse.com - gratis oversetter fra Oversettelse.com
 
Spansk-norsk oversettelse Spansk-norsk oversetter - Gratis oversettelse
Spansk er totalt sett det tredje mest brukte språket i verden (etter kinesisk og engelsk). Som morsmål er spansk rangert som nummer to, kun slått av kinesisk. Det er ca 360 millioner mennesker som har spansk som morsmål. De fleste av disse er bosatt i Latin-Amerika. Av enkeltland, er Mexico det største spansktalende landet, med ca 106 millioner brukere. I Spania finner man ca 45 millioner brukere.

Til tross for stor utbredelse er spansk et veldig ensartet språk med små regionale forskjeller.

Visste du at... spansk brukes av oppimot 40 millioner mennesker i USA?

 
 
Spansk-norsk oversetter (se også norsk-spansk oversetter og spansk-norsk ordbok)
 
 
 
Prøv flere norsk-spanske oversettere. Vi anbefaler disse:
 
 
 
Kvalitetskontrollert oversettelse: Oversetteren over drives av Google. Vi mener dette er den beste oversetteren tilgjengelig på nettet. Likevel anbefaler vi at du også prøver andre oversettere og sammenligner oversettelsene.

Oversetter anbefalt av Oversettelse.com = spansk-norsk oversetter anbefalt av Oversettelse.com

 
 
Babylon spansk-norsk oversetter Oversetter anbefalt av Oversettelse.com Gratis! Babylon er et godt supplement til oversetteren over. Denne spansk-norske oversetteren er har gode oversettelser, og er enkel å bruke. Selv om vi mener den ikke er helt på høyden med oversetteren på denne siden er den absolutt verdt et forsøk.
Bing spansk-norsk oversetter Gratis! Spansk-norsk oversetter som stort sett tilbyr gode oversettelser. Prøv gjerne Microsoft sin oversettelsestjeneste som et supplement til oversetteren du finner på denne siden.
InterTran spansk-norsk oversetter Gratis! InterTran er en kvalitetsleverandør av oversettelser. Men vær obs på at det av og til sniker seg inn noen feil i denne tjenestens spansk-norsk oversetter.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no. Utgiver: Martin Granum
Illustrasjoner: Dreamstime, Oversettelser: Google