Oversettelse.com - til startsiden for gode oversettelser
Legg til portugisisk-norsk oversetter i favoritter!
Oversettelse.com - gratis oversetter fra Oversettelse.com
 
Portugisisk-norsk oversettelse portugisisk-norsk oversetter - gratis portugisisk-norsk oversettelse
Portugisisk har oppimot 220 millioner brukere. Dette gjør språket til et av verdens mest talte. Faktisk rangeres det som det 6. mest talte språket i verden.

Kun et fåtall av brukerne av portugisisk bor i Portugal. Man finner de aller fleste brukerne i Sør-Amerika. Spåket er offisielt i Brasil, og det har svært mange brukere her. Også Afrika har flere brukere av portugisisk enn Europa (!). Til og med i Macau er portugisisk et offisielt språk (i lag med kinesisk).

Grunnen til at portugisisk har blitt et stort språk i ulike deler av verden er at Portugal har hatt en rolle som en stor kolonimakt.

 
 
Portugisisk-norsk oversetter (se også norsk-portugisisk oversetter og portugisisk-norsk ordbok)
 
 
 
Prøv flere norsk-portugisiske oversettere. Vi anbefaler disse:
 
 
 
Kvalitetskontrollert oversettelse: Oversetteren over drives av Google. Vi mener dette er den beste oversetteren tilgjengelig på nettet. Likevel anbefaler vi at du også prøver andre oversettere og sammenligner oversettelsene.

Oversetter anbefalt av Oversettelse.com = portugisisk-norsk oversetter anbefalt av Oversettelse.com

 
 
Bing portugisisk-norsk oversetter Oversetter anbefalt av Oversettelse.com Gratis! Microsofts oversettelsestjeneste Bing tilbyr portugisisk til norsk oversettelse av bra kvalitet. Dette er et godt supplement til oversetteren over.
Babylon portugisisk-norsk oversetter Gratis! Portugisisk-norsk oversetter som stort sett leverer varene. Denne gode, brukervennlige tjenesten er verdt et forsøk.
InterTran portugisisk-norsk oversetter Gratis! InterTran tilbyr også portugisisk-norsk oversettelse. Men kvaliteten er dessverre noe varierende.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no. Utgiver: Martin Granum
Illustrasjoner: Dreamstime, Oversettelser: Google