Oversettelse.com - til startsiden for gode oversettelser
Legg til norsk-fransk oversetter i favoritter!
Oversettelse / oversetter fra Oversettelse.com
 
Fransk-norsk oversettelse Fransk oversettelse - gratis online fransk oversetter
Fransk er et offisielt språk i over 30 land. Totalt har fransk språk ca 500 millioner brukere, hvorav ca 220 millioner er morsmålsbrukere. Dette gjør fransk til et av verdens mest talte språk.

Fransk brukes av nesten alle innbyggere i Frankrike. I tillegg er fransk flittig brukt i land som Belgia, Sveits, Monaco, Luxembourg, Canada, samt i en rekke afrikanske og oseaniske land. Til tross for sin store utbredelse er fransk et svært ensartet språk med små regionale forskjeller.

Visste du at... i provinsen Québec i Canada bruker over 80% av befolkningen fransk, og fransk er det eneste offisielle språket her.

 
 
Fransk-norsk oversetter (se også norsk-fransk oversetter og fransk-norsk ordbok)
 
 
 
 
Prøv flere norsk-franske oversettere. Vi anbefaler disse:
 
 
 
Kvalitetskontrollert oversettelse: Oversetteren over drives av Google. Vi mener dette er den beste oversetteren tilgjengelig på nettet. Likevel anbefaler vi at du også prøver andre oversettere og sammenligner oversettelsene.

Oversetter anbefalt av Oversettelse.com = fransk-norsk oversetter anbefalt av Oversettelse.com

 
 
Bing fransk-norsk oversetter Oversetter anbefalt av Oversettelse.com Gratis! Bing er en god oversettelsestjeneste fra Microsoft. Tjenesten tilbyr meget gode fransk-norske oversettelser.
Babylon fransk-norsk oversetter Gratis! For å kvalitetsikre oversettelser fra oversetteren over, er denne tjenesten fra Babylon grei å bruke. En god fransk-norsk oversetter.
InterTran fransk-norsk oversetter Gratis! Også InterTran er tilbyr en god fransk-norsk oversetter. Riktignok har denne tjenesten et lite innbydende design, men ikke la deg lure av dette. For dette er en fransk-norsk oversetter med greie oversettelser, selv om det av og til lurer seg inn noen feil.
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no. Utgiver: Martin Granum
Illustrasjoner: Dreamstime, Oversettelser: Google